Pipowagen in omgeving Schagen

Bed & Breakfast Sijtje is de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Of u nu een romantisch uitje zoekt, een ontspannen vakantie wilt beleven of altijd al eens in een knusse pipowagen heeft wilt slapen.

Het ontbijtje van Sijtje

Word wakker met het geluid van fluitende vogels en geniet van een adembenemend uitzicht terwijl je de luikjes van de bedstee opent. Terwijl je koffie pruttelt wordt je ontbijt op gewenste tijd gebracht. Onze verse producten en zelfgemaakte lekkernijen zorgen ervoor dat u de dag goed begint. Het ontbijt bestaat onder andere uit versgebakken brood, eitjes van eigen kippen en lokaal geproduceerde jam. (Speciale) dieetwensen zijn geen probleem.

De omgeving

Pipowagen Sijtje is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, omringd door weelderige groene velden en rustgevende landschappen. Sijtje biedt uitzicht op de Westfriese Omringdijk en is bevindt zich op fietsafstand van het strand, de zee en het bos. Rondom Sint Maarten vind je dorpjes als, Warmenhuizen, Tuitjenhorn en kustplaatsen Schoorl, Bergen en Egmond aan Zee, Petten en Camperduin. Daarbij is zowel Schagen als Alkmaar nabijgelegen.

Vragen?

Heeft u vragen, vooraf of tijdens het verblijf beantwoorden wij deze graag!
info@bb-sijtje.nl

Direct reserveren